ШОУ МАЂИОНИЧАРА СТРАХИЊЕ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Мађионичар Страхиња прави динамичан интерактиван шоу који осваја публику. У чари магије на Страхињин начин публика се уверила 30. априла у сали Биоскопа. Двадесетшестогодишњег мађионичара за Врњачку Бању вежу посебни сентименти и није случајно своју турнеју започео баш одавде.

– Бања ми није драга само као лепа туристичка дестинација, мој деда Стојан Жупац је пореклом одавде и увек волим да дођем у Врњачку Бању. Са 16 годима имао сам први професионални наступ, а први трик сам научио са седам година, рекао нам је Страхиња неепосредно пре почетка представе.

Од првог до последњег минута и старија и млађа публика са уживањем је гледала илузије у којима се ништа није могло предвидети.

Страхињина мађионичарска представа је јединствени магични доживљај који превазилази сва очекивања публике. Наступ је базиран на квалитетном хумору, узбудљив је и пун изненађења. Интеракција са публиком била је посебно интересантна, готово сва деца су пожелела да буду мађионичареви асистенти, а некима се жеља и испунила.

Страхиња је изузетан перформер, врло шармантан и пун енергије коју преноси на своју публику. Његов наступ је малишане непрекидно одржавао фокусираним и заинтересованим.

Млади мађионичар има преко 2.800 одржаних наступа и сарадњу са преко 300 компанија из земље и иностранства.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ