„КОМЕДИЈА ЗАБУНЕ“ РАЗГАЛИЛА ВРЊЧАНЕ

Весна Ђорђевић

„Комедија забуне“  донела је врњачкој публици вече смеха и опуштене забаве. На сцени врњачког биоскопа гледали смо 13. маја булеварску комедију у којој се мушкарци свлаче.  Позната српска глумица у пензији,живи са служавком у свом великом стану у центру Београда који је издала двема студенкињама. Студенткињи сликарства и студењткињи музике. У жељи да се повуче у сеоску средину у своју викендицу, даје оглас за издавање целог стана. Када и станарке и служавка из својих потреба такође дају огласе настаје урнебесна комедија када се заинтересовани мушкарци јаве на оглас и појаве у исто време. Комад је написао и режирао Раде Вукотић, а младу глумачку екипу Позоришта „Славија“ предводила је сјајна Јелица Сретеновић.

Јелица Сретеновић и Саша Јоксимовић у „забуни“

-Поред представа које ме редовно доводе у Врњце, често сам и снимала у нашој Краљици бања. Још је моја прабака овде долазила на одмор и њену фотографију из Врњачке Бање и данас чувамо као драгу успомену. Сви комплименти и са моје стране за Бању.

Што се ове представе тиче, ово је комад разбибриге попут Федоових водвиља, комедија забуне коју публика воли.  Сваки пут кад изводимо овај комад у матичном позоришту, сала је крцата, седи се на помоћним столицама, јер публика обожава представу. И ја волим да је играм, слатка је екипа, Раде Вукотић је мој познаник још из студентских дана, а све заједно то доноси сјајну енергију, рекла нам је Јелица уз констатацију да је најсрећнија када ради и да јпј не падају тешко ни путовања ни све остало што глумачки посао носи са собом.

Поред Јелице, наступили су и Наташа Аксентијевић, Матеа Милосављевић, Катарина Барјактаревић, Немања Јаничић, Пеђа Дамњановић, Саша Јоксимовић и Огњен Дрењанин.

Матеа Милосављевић и Наташа Аксентијевић на сцени

-Публика одувек воли да их позориште одведе у други свет. С обзиром да смо последње две године живели нешто што није лако и једноставно, што представља велике борбе поготово за становнике једног туристичког места, волимо да нас садржај релаксира, опусти, да се добро проведу у позоришту и да их тако „рифрешоване“ (како волим да кажем) пошаљемо кући задовољне и насмејане, напуњених батерија после сата добре забаве, објашњава нам свој став Наташа Аксентијевић која је популарност коју ужива као једно од најпознатијих ТВ лица у Србији стекла радећи као водитељка ТВ емисије „ДНК анализа“.

Иако ангажман у позоришту за Наташу представља највеће задовољство, тренутно снима велики телевизијски пројекат који ће се од јесени емитовати на националној фреквенцији. Здравље, разбијање табуа везаних замедицину, лекаре и све оно што нас највише интересује јесте тема овог телевизијског шоуа у великој продукцији.

Турнеје су саставни део живота једне позоришне представе, а изазов за глумачку екипу представља чињеница да публика у сваком месту другачије реагује. Милицу Јанкетић у Врњачкој Бањи заменила је Матеа Милосављевић, телевизијској публици позната као манекенка Софија Шубаревић из популарне серије „Игра судбине“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ