КОНГРЕС НАЦИОНАЛНЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ УДРУЖЕЊА ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА

Аутор:Срећко Станојчић

У  Хотелу „Бреза“ у Врњачкој Бањи се од 18. до 22. маја 2022. године одржава XV Конгрес Националне асоцијације удружења  здравствених радника Србије са међународним учешћем, у организацији  НАУЗР Србије.

Здравствени радници, као и сарадници су одувек били важна карика у опстанку човечанства а у последње две године, пожртвованост, професионалност и хуманост у њиховом раду су достигле свој максимум.

Превентива је одувек чувала здравље, а знање здравствених радника је сачувало животе огромног броја људи па је зато континуирана едукација и даље избор број један у медицини.

Фокус разговора између учесника  Конгреса биће борба против пандемије COVID-19 и наставак вакцинације у Републици Србији.

Овај значајни скуп је акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре.

Након свечаног отварања, одржан је пленум на тему „Орално здравље становништва у Србији“, које је одржао Проф. др Ранко Голијанин из  Завода за стоматологију у  Крагујевцу.

На Конгресу учествују Друштва Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије ,медицинских сестара и бабица, санитарно – еколошких инжињера и техничара,   дијететичара нутрициониста,  лабораторијских технолога и техничара,  физио и радних терапеута, фармацеутских техничара,  струковних медицинских радиолога и рентген техничара и зубних техничара.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ