ПЛЕС СА ЕВРОПОМ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Аутор:Редакција

Више од 200 врњачких матураната плесало је данас тачно у подне уз звуке оперете „Слепи миш“ Јохана Штрауса на главном тргу у Врњачкој Бањи, као део манифестације „Плес са Европом- Матурска парада 2022.“
Поред Врњачке Бање плесало  се и на градским трговима Новог Сада, Ниша, Зрењанина, Јагодина.  као и у многим Европским државама попут Чешке, Мађарске, Словеније, Аустрије..итд. Наступило је  укупно око 30.000 матураната.
Четири плеса за шест минута, уз много смеха и доброг расположења, у променљивом ритму, девојке у розим, а младићи у плавим мајицама, са црвеним кишобранима , плесали су  уз звуке Штраусове оперете.
“Врњачка Бања ће са осталим европским градовима покушати да обори Гинисов рекорд у броју плесача који истовремено плешу, а и ако до тога не дође нећемо много жалити, јер је ово наставак једне лепе традиције која траје већ годинама, и верујем да ће се матуранти одлично забавити“ – рекао је овим поводом директор Туристичке организације  Иван Трифуновић.
Манифестација је одржана под покровитељством СО Врњачка Бања,  у организацији плесног клуба „Ла Луна“ и Туристичке организације Врњачка Бања.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ