LOVEFEST КОНАЧНО ОТКРИВА ЛИСТУ ИЗВОЂАЧА ЗА ОВО ЛЕТО

Редакција

 

Lovefest,10. 5. 2022.– После вишемесечног чекања, фанови Jelen Lovefesta, једног од највећих фестивала у региону, данас ће коначно сазнати ко долази на јубиларно 15. издање. Тачно у 15 часова ће на свим платформама фестивала бити објављена комплетна листа извођача, који ће наступити на шест музичких бина.

Lovefest, ће ове године бити одржан од 4. до 6. августа у Врњачкој Бањи, под слоганом Refresh, који симболизује освежење и нови почетак, после добро познатог изазовног периода иза нас који је погодио целу планету.

Ова година је посебна и по томе што ће фестивал прославити 15 година креирања најквалитетније забаве, као и бројних пратећх програма и пројеката и тиме обележити велики јубилеј. Током деценије и по Lovefest је посетило више од 800.000 људи из земље и света, а на фестивалу је наступило преко 4.000 извођача међу којима су највећа светска имена, као и најслушаније звезде из региона и земље.

Улазнице за ново издање Lovefesa, доступне су у продаји на сајту Lovefest.rs, као и у свим пословницама Tickets.rs i Gigstixa.Уколико желите да међу првима сазнате ко долази у Врњачку Бању, пратите све Lovefest платформе сутра тачно у 15 ч.

 

Златана Павловић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ