Петнаест година Lovefesta и најбољи line-up до сада

Редакција

Промотивна цена пакета улазница још само 10 дана

Lovefest, 11.мај 2022.–Овогодишње издање Jelen Lovefesta под слоганом Refresh биће највеће и најбоље у историји фестивала до сада. Од 4. до 6. августа у Врњачку Бању стижу легенде светске електронске сцене међу којима су Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kolsh, Rodhad, Folamour,Danny Tenaglia, и више од 100 извођача, а промотивна цена улазнице биће актуелна још само 10 дана.

Програм на чак пет музичких бина и спектакуларно затварање на Fire Stage-u

Oве године на већ добро познатој локацији у парку поред извора Језеро, извођачи ће наступати на чак пет музичких бина. На највећој бини Ловефеста планетарно популарни Kollektiv Turmstrasse већ првог дана фестивала имаће свој ливе наступ.На Lovefest се враћају и највећи миљеници публике Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati i William Djoko, а по први пут у Врњачку Бању долазе Danny Tenaglia, тренутно један од најпопуларнијих ди-џејева Folamour, Kolsh, као и Sonja Mooner i Archie Hamilton. Јубиларно издање Lovefesta доживеће и спектакуларну завршницу, јер нас на легендарној Fire бини очекује тросатни најјачи светски back to back set.

На Energy Stage-u и ове године нас очекују звучна имена, резиденти бројних светских клубова и представници најквалитетнијег електро звука, међу којима су Antal ,власник легендарног лејбла Rush Hour, Rodhad, DVS1, Mendel, Rick Wilhite, Paquita Gordon, Esa, Zenker Brothers, Zernel, Lauren Hansom. Јубиларно издање фестивала имаће и веома посебну завршницу, јер ће ове године последње фестивалско јутро бити дочекано узлегенду и продуцента са каријером дугом више од три деценије Joe Claussel-om.

Осим великих светских имена на Lovefest стижу и Марко Милосављевић и Дејан Милићевић,који на Х2О бини спремају бацк то бацк сет за памћење. Ту су и Alexandar Ivković, Coeus, Nikola Vemić, Kid Kimi, Katalina, DJ Lale, Cristina Lazić, Battric & Mivu, dvojac Trips & Tics, Little Lu, Luton i drugi.

Улазнице за ново издање Ловефеста доступне су у продаји на сајту lovefest.rs, као и у свим пословницама Tickets.rs i Gigstixa, а промотивна цена карте биће доступна још само десет дана, после чега ће бити продавана по пуној цени. Као и претходних година посетиоцима су на располагању Regular, VIP i H2O  карте, а за оне најватреније фанове ту су и Backstage улазнице.

Lovefest прославља 15 година постојања
Ова година је посебна и по томе што ће фестивал прославити 15 година креирања најквалитетније забаве, као и бројних пратећих програма и пројеката и тиме обележити велики јубилеј. Током деценије и по Lovefest је посетило више од 800.000 људи из земље и света, а на фестивалу је наступило преко 4.000 извођача међу којима су највећа светска имена, као и најслушаније звезде из региона и земље.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ