ОДРЖАН КОНГРЕС АНЕСТЕЗИСТА, РEАНИМАТОРА И ТРАНСФУЗИСТА У ХОТЕЛУ ФОНТАНА

Аутор:Срећко Станојчић

XVIII Конгрес Удружења анестезиста, реаниматора и трансфузиста Србије   одржан је од 11. до 15. маја у хотелу „Фонтана“ у Врњачкој Бањи.

Учешћем великог броја здравствених радника и здравствених сарадника у размени најновијих сазнања и драгоцених искустава из свакодневног рада као и упознавање са најновијим светским достигнућима из области анестезије, трансфузије и ургентне медицине, овим конгресом  наставља се са перманентна и  континуирана едукација,  на чему се темељи рад удружења, рекла је о значају скупа председница Удружења А.Р.Т. Драга Удовица из Института за трансфузију крви Србије и нагласила да су већ 16 година у Врњачкој Бањи.

Удружење анестезиста, реаниматора и трансфузиста постоји 66 година и најстарије је удружење у Србији. Покровитељ конгреса била је Комора медицинских сестара и здравствених техничара Србије.

Последњег дана конгреса, учесници су засадили дрво  у Јапанском врту  и на тај начин се захвалили Врњачкој Бањи, Туристичкој агенцији „СПА Тревел“ и Хотелу „Фонтана“ на гостопримству.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ