ВЕЛИКА ДОНАЦИЈА „DM DROGERIE MARKT“ ЗА УСТАНОВУ „РАДОСТ“

Марина Ст. Јанковић

„DM drogerie markt“ је највећи дрогеријски ланац у Европи. Почетком септембра, мрежи од стотину продајних објеката у Србији придружила се и Врњачка Бања, на атрактивној локацији, на Променади у партеру новог хотелског комплекса „Цептерме“. Свако ДМ отварање оплемењено је хуманитарном активношћу. Тако је било и 8. септембра у Врњачкој Бањи. За наше најмлађе у вртићима, представник „ДМ“ је на дан отварања објекта уручио вредну донацију, чек на 500.000 динара, директорки ПУ „Радост“. Стицајем околности, донирана средства дошла су у правом тренутку, на праву адресу.

Уручење донације приликом свечаног отварања „ДМ“ дрогерије

– Дрогерија ДМ у Врњачкој Бањи показала је једну велику друштвену одговорност. Ова компанија у сваком граду у коме отвори дрогерију, донира средства школама, вртићима, болницама – онима којима је то неопходно. У Врњачкој Бањи они су се определили за Предшколску установу „Радост“. Ми ћемо добијених пола милиона динара утрошити за ИТ технологију која је неопходна у вртићу. Конкретно, купићемо два мултифункционална уређаја, штампач, скенер, копир у једном, два пројектора са платном и два лаптопа. Компанија ДМ није имала до сада праксу да поклања ИТ опрему, међутим, у разговору са њиховим представницима, указали смо им да је у предшколским установама Србије у току имплементација нових Основа програма предшколског васпитања и образовања „Године узлета“ које је прописало Министарство просвете, науке и технолошког развоја и ИТ опрема нам је неопходна за реализацију програма.

Заиста су показали да мисле на своје потрошаче, на најмлађу популацију у Србији. Свака им част! Захваљујем им се и желим им пуно успеха у раду, изјавила је Драгана Хаџи Ристић, директорка ПУ „Радост“.

Врњчанима и туристима биће доступан асортиман од 26 робних марки и око 14.000 производа из сегмента лепоте, природне козметике, органске хране, као и личне хигијене, производа за домаћинство и негу беба дрогерије „ДМ“ која у Србији егзистира већ 18 година.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ