Председник општине гост Курир телевизије

Аутор:Срђан Удовичић

О разлозима због којих је Врњачка Бања бисер српског туризма, новим туристичким садржајима, планираним инвестицијама и другим значајним темама у гостовању на Курир телевизији, у емисији „Пулс Србије“, говорио је Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања.

Изградња Моравског коридора доводи до цветања градова и општина који се налазе у близини истог, те тако и Врњачке Бање. На повећан број туриста, спортиста и људи из свих делова света утицале су пре свега природне погодности, али и остале атракције на којима је рађено последњих 10 година.

„Атракције које углавном привлаче младе су највећи аква парк на овим просторима, вредан 5 милиона евра, који има капацитет од 5000 купача; квадови, велики број спортских терена, спортских дворана, обилан културни и забавни програм, и то Фестивал филмског сценарија која има традицију дугу скоро пола века, „Love fest“, затим Међународни врњачки карневал на ком су ове године били присутни представнци из 34 земље света“, додао је први човек Врњачке Бање.

„Од зимских погодности ту су бројни хотели, СПА центри, Wеllness центри, могућности скијања на планини Гоч у близини наших хотела. Изградња велике гондоле која ће повезивати центар Врњачке Бање са самим врхом планине Гоч у дужини од 7,8 километара, требала би почети у наредној години“, речи су Бобана Ђуровића.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ