Завршни радови у објекту „Zepterme“

Аутор:Срђан Удовичић

Председник општине, Бобан Ђуровић обишао је у пратњи сарадника „Zepterme“ где су у току завршни радови на изградњи овог луксузног објекта за одмор и уживање у срцу Врњачке Бање.

„Поносан сам што се радови на овом заиста великом и грандиозном објекту завршавају темпом и динамиком која је договорена. Задовољни смо и чињеницом што је компанија „Zepter“, која је солвентна и која може да изнесе овакве пројекте,  препознала интерес да инвестира у Бањи и што Врњачка Бања поприма изглед европске туристичке дестинације у коју гости долазе због луксуза, комфора и максималног угођаја који проналазе управо у оваквим објектима. Испоштовани су у потпуности договори постигнути са компанијом „Zepter“ 2016. године, када је тадашња Звезда 2 важила за ругло на шест спратова у центру Врњачке Бање, конструкцију са оронулим стубовима и арматуром коју нико није желео да купи. Сећам се реченице да ће ко реши Звезду 2 бити доживотни председник општине. Поносан сам што смо испунили задате циљеве, што у приземљу овог објекта имамо тржни центар који је недостајао Врњачкој Бањи и луксузне апартмане који код гостију мењају слику нашег места“, истиче Ђуровић.

Овај луксузни објекат грађен је најквалитетнијим материјалом на површини од 30.000 квадрата. Садржи 131 потпуно опремљен хотелски апартман. Поседује и велики број додатних садржаја, wellness и spa зону која се простире на 900 квадратних метара, а на врху „Zeptermi“ и хелиопорт.

„Овде се није градило само да се објекат заврши, већ се водило рачуна о свим детаљима, о избору материјала, начину градње како би се добио овако грандиозан објекат са предивном фасадом“, истиче Ђуровић.

Приликом градње водило се рачуна о околини, добром одвођењу атмосферских вода и проширивању постојеће канализационе мреже.

„Сасвим сам сигуран да нећемо на овоме стати и да ћемо врло брзо разговарати са компанијом „Zepter“  о решавању простора где се налази Вила Авала, а и шире од тога, а Врњачка Бања ће већ наредне године имати један од најексклузивнијих објеката, не само у Србији, већ и шире са свим оним могућностима и понудом коју има један европски туристички центар.

У наредном периоду, планирано је уређење тераса са стакленим оградама, а жеља инвеститора је изградња јавне гаража на овом простору, на принципу јавног приватног – партнерства како би се растеретио саобраћај.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ