НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ ПРИВРЕДНИКА

Аутор:Весна Ђорђевић

Традиционални новогодишњи коктел привредника који организује председник Општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић, одржан је после двогодишње паузе у Хотелу „Тонанти“ 29. децембра. Коктелу су присуствовале многобројне званице, привредници, предузетници, представници институција, медијских кућа и дописника медија који током године шаљу у свет извештаје из Краљице бања.

Срђан Ђоковић, Славиша  Смиљковић и Бобан Ђуровић
                       Срђан Ђоковић, Славиша Смиљковић и Бобан Ђуровић

Изражавајући задовољство због присуства великог броја привредника који дају немерљив допринос да Врњачка Бања граби крупним корацима ка титули најпосећенијег, најбољег и најлепшег места у Србији и целом региону,  Бобан  Ђуровић се осврнуо на ову и претходне две године колико је протекло од последњег окупљања на Новогодишњем коктелу. Такође, напоменуо је и да је протекло десет година од доласка актуелне власти која је девастирану Бању увела у европске токове.

Председник СО Врњачка Бања са врњачким привредницима
                         Председник СО Врњачка Бања са врњачким привредницима

– Створен је нови амбијент за улагања, буџет увећан четири пута чиме су створени услови за подршку великим инвестицијама, обнављање инфраструктуре, а све то не би било могуће без вас. Велики успех је и што су нас препознали велики људи као добро тло за улагање. Имамо част да су спортисти почели да улажу у Врњачку Бању свој здрав капитал. Таква је ствар са породицом Големић која гради са општином панорамски точак, тако ће бити и са породицом Ђоковић, са најбољим српским тенисером и промотером Србије, рекао је председник Општине Врњачка Бања, пожелевши присутнима пуно успеха у 2023, пуно личне, породичне и пословне среће.

Новогодишњу празничну честитку председник је закључио речима:  „Да вам фирме буду још успешније и да ширите свој капитал за добробит и на понос наше Бање.“

У наставку вечери приказан је филм који документује успон Врњачке Бање у последњој деценији. Дружење је настављено уз пригодан музички програм и послужење са жељом да наступајућа буде срећна и успешна!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ