„ПОЉУБИ МЕ“ ПО ШЕСНАЕСТИ ПУТ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Аутор:Весна Ђорђевић

Ирена и Ђорђе Божић из Крушевца вратили су се на трон победника манифестације „Пољуби ме“ на Мосту љубави коју Туристичка организација  Врњачке Бање организује традиционално 14. фебруара већ 16 година уназад. Пољубац за победу, пред великим бројем посматрача и по пријатном времену за ово доба године, трајао је овај пут 48 минута.

Пар који ужива у љубави пуних 16 година, у браку је шест и има исто толико победа на врњачком такмичењу у најдужем пољупцу доказујући да се и љубљење може увежбати.

– Осам пута смо учествовали, шест пута победили, први рекорд поставили 2015. са пољупцем од 101 минута, а 2020. надмашили себе пољупцем који је трајао 112 минута. Увек се јако лепо осећамо на овом такмичењу и зато је право задовољство вратити се после четири године. Нема тајног рецепта за победу, битна је љубав, прича кроз смех лепша половина победничког пара.

    Ирена и Ђорђе – рекордери у љубљењу

Време између пољубаца пар испуњава радом и уживањем са ћеркицом Ленком. Искористивши право да се пријаве за такмичење непосредно пре самог почетка, били су немало изненађење и за саме организаторе.

– Када сам угледала пар који држи рекорд, некако сам одмах била сигурна у њихову победу. Конкуренција је диктирала темпо, а ја верујем да су могли да се много дуже љубе, каже Мина Станојевић, PR Туристичке организације.

Романтични викенд у хотелима „Тонанти“ и Даница“, опуштање у велнесу Хотела „Пегаз“, улазнице за Аква парк „Рај“ и Панорамски точак „SkyView“, вечера у Ресторану „Milky“, сувенири уручени су победницима по категоријама. Најудаљенији пар стигао је овај пут из Сутјеске у Војводини и то су Помпилују и Лавиника Жупн, који брачне пољупце размењују већ три деценије, док је најстарији пар стигао из Београда и то су Биљана и Драган Роловић.

На страну лабело и грожђена маст, користите љубав да се заштитите од ветра и свих недаћа у животу, поручују учесници манифестације захваљујући којима је и ове године из Врњачке Бање у свет отишла порука љубави.

Фото: Саво Туфегџић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ