ЗАМЕНА СТОЛАРИЈЕ НА ОБЈЕКТУ „КОЛИБРИ“

Аутор:Даниел Цоковић

Захваљујући донаторском уговору Амбасаде Јапана у износу од 38.500 евра који је потписан у фебруару, крајем маја месеца започела је реконструкција столарије на објекту „Колибри“.

    Објекат Колибри добија нову столарију

Директорка Предшколске установе „Радост“, Драгана Хаџи Ристић, истакла је да је столарија на објекту била у јако лошем стању, тако да ће се започетом реконструкцијом остварити велика добит.

– Као што можете да видите, замена прозора иде брзо, соба по соба и заменићемо их све. Столарија је била јако лоша, дрвени прозори нису могли да се отворе и почели су да труле. Оно што нас даље чека, а што пројектом није обухваћено, то ћемо са нашим оснивачем локалном самоуправом завршити. Након замене прозора потребно је урадити шпалетне око прозора, а затим и фасаду како би објекат уредили онако како он и деца која се налазе у њему и заслужује, рекла је Драгана Хаџи Ристић.

Осим почетка замене столарије, у објекту „Колибри“ направљен је и нови простор на отвореном за малишане из јаслених група, како би они могли безбедније да се играју. Предузетник Жарко Гочанин донирао је Предшколској установи један диван и безбедан простор.

    Безбедан простор за игру малишана

– Када имате велико двориште, као што је наше, и капије на свим странама, потребно је повести више рачуна имајући у виду велики број деце која треба што више времена да проводе напољу. Захваљујући овом простору који је направљен од природног материјала, деца су сада безбеднија, уједно могу и прелепо да се играју у природи, а и васпитачице ће бити мирније, истакла је Драгана Хаџи Ристић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ