ЛЕП УСПЕХ ДАНИЈЕЛЕ ДЕЧОВИЋ

Аутор:Врњачке новине

Витко и извежбано тело, препланулост, бикини украшен шљокицама, шминка и фризура, пажљива исхрана и сати стручно вођеног тренинга спојили су се на тренутак под светлима такмичарске бине. Наша суграђанка Данијела Дечовић, такмичарка ББK „Буђелан Весна“ запослена жена и мајка, одлучила се на тренинг начин живота како би постигла победу над телом и умом док је клесала своју амазонску фигуру. Рекла је да су труд и одрицања вредни тога када је коначно изашла на сцену на свом првом такмичењу и у Врњачку Бању донела две бронзане медаље.

Након само пет месеци такмичарског тренинга, под искусним вођством прослављене шампионке и професионалног тренера Весне Буђелан, Данијела је првог октобра 2022. наступила на Отвореном првенству Обреновца и окитила се са два одличја у категоријама Бикини Фитнес преко 166 цм и Бикини Ветерани за све категорије.

Недељу дана након овог успеха, Данијела се пласирала на високо 4. место на највећем регионалном интернационалном такмичењу, Јагодина Опен, на којем пословично наступа велики број искусних домаћих и иностраних такмичара и то у најбољој форми.

„Фитнес је много више од пуког тренинга и дијете“, рекла је Данијела. „Kроз стручни рад са тренером Весном Буђелан научила сам о себи ствари које нисам знала. Уз њене савете сам напредовала не само физички, већ и ментално и емоционално.“

Предраг Николовски

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ