ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД „ЋИЛЕРЏИЋ“ У ВРЊЦИМА

Аутор:Весна Ђорђевић

Новоотворени Технички преглед „Ћилерџић“ у Врњцима код основне школе нуди комплетну услугу регистрације са техничким прегледом и издавањем полисе и регистарске налепнице. Код „Ћилерџића“  је могуће обавити технички преглед за путничка возила и теретна носивости до три и по тоне, а у плану је и технички преглед за мотоцикле.

– Доношењем Закона о безбедности саобраћаја, Закона о осигурању и Правилника о  регистрацији возила одређена је и дужина трајања техничког прегледа од минимум 35 до 40 минута што је проузроковало гужве на техничким прегледима, чекања и заказивања, чекања на налепнице такође. Ово нас је учврстило у одлуци да покренемо сопствени технички преглед и убрзамо регистрацију возила, односно да комплетирамо понуду, објашњава Александар Ћилерџић, оснивач предузећа који је у посао ушао 2000. године. Почео сам 2000. продајом полиса осигурања. Да би се постигао неки добар резултат трудио сам се да понудим комплетну услугу – договорим се са комитентом, дођем преузмем ауто, одвезем га на технички преглед, припремим све папире. Првих година је било тако да су агенције могле да обаве комплетну регистрацију. Трудили смо се и да будемо најјефтинији, па смо тражили банке које узимају најмању провизију.

Објекат у Врњцима поседује две линије за технички преглед и најсавременију опрему марке „Хофман“ са којом ће радити стручно особље са дугогодишњим искуством.

– Наша Агенција је ранијих година продавала 3,5 до 4.000 полиса, а сада очекујемо да повећамо продукцију за 30 до 50 посто. Комплетирањем услуга можемо да понудимо власницима моторних возила регистрацију за само педесетак минута, од тренутка када нашем раднику предају кључеве до тренутка када регистрациону налепницу налепимо на возило.  Сигурни смо да ће све бити брзо, ефикасно, тачно и прецизно, поручује власник Техничког прегледа, Марко Ћилерџић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ